måndag, november 02, 2009

Höstpromenad i väst

Har varit resenär i helgen. Tog med mig familjen i Dodgen och drog västerut där vi besökte syster Maria med make (Per.) Vi ska inte heller glömma deras två inneboende, Tanya och Taz. De sistnämnda är ett par mycket fina exemplar av människans bästa vän, med andra ord så är de hundar.

När man besöker Maria & Per får man sig en rejäl promenad om man vill hämta posten. Så kan det vara ute på landet. Och som bilden här visar (där Lovisa och Alva syns) så var vädret riktigt härligt TROTS att vi var på västkusten. Solsken och vindstilla. Det har liksom blivit en grej att vi från östra delen av Sverige upprepat gör oss lustiga över västra Sveriges ständiga sneda regn. (Det kan de gott ta eftersom de har det så fint där borta...)

Jag noterar att den nyligen avslutade resan gav några stora och ack så försmädliga förluster i kortspel. Jag kom tvärsist i vad vi än valde för gren inom denna ädla konst. Till nästa gång tas det nog med en fixad kortlek, för i krig, kärlek och kortspel är allt tillåtet! Eller?

Nu laddar jag personligen för den kommande fotbollssäsongen. Den har sin start för Stigtomtas damlag i övermorgon då truppen för första gången står framför sin nya ledargrupp. Två lags ledargrupper har slagits ihop vilket också gäller spelarna. Stigtomtas Flickor 91-94 har avslutat sin karriär som just flickspelare och blir nu plötsligt damspelare. Och huvuddelen av tjejerna från den befintliga damtruppen finns kvar så det är ett stort gäng som är redo nu när vinterträningen börjar.

Hur det nu än går med damlaget så hoppas jag innerligt att det blir en rolig resa för alla deltagare. Fostra elitspelare hör inte till prioriteringarna för en förening som Stigtomta IF där breddverksamheten är A och O. Och för mig är det viktigaste att alla gör så gott de kan (men också att de verkligen försöker) och gör något de mår bra av och får ut något positivt från. Det kan naturligtvis hjälpa med lite sportslig framgång på vägen, men det resultatmässiga får inte vara det enda allenarådande målet med verksamheten.
Posted by Picasa

Inga kommentarer: